Om oss

Vårt team består av några av Stockholms mest erfarna hantverkare.  För oss  är kunden det viktigaste, vi strävar efter att du ska vara nöjd med den den service vi erbjuder men också med den information vi genom många års erfarenhet kan tillhandahålla, både i personlig kommunikation och på nätet, och vi har därför skapat hemsidan så att den så enkelt som möjligt ska uppfylla de innehållsmässiga förväntningar våra kunder har, men också att den ska vara lättnavigerad.

Vi har valt att specialisera oss på badrumsrenoveringar. Vi tror att du vill samarbeta med en expert, som förstår dina problem och dina önskemål. En partner som uppfyller dina krav på kompetens, kvalitet, leveranssäkerhet och servicenivå. 

Med  oss kan du känna dig trygg i samarbetet, och veta att saker och ting blir gjorda på det sätt som är överenskommet. Du får en professionell partner och helhetsleverantör, som du kan lita på oavsett om det är ett enstaka badrumsrenoveringar eller en större entreprenad. 

När du planerar inför renoveringen, kan det löna sig rejält att kontakta oss redan på idéstadiet. Vi hjälper dig ta fram en lösning, som garanterat är kostnadseffektiv och svarar mot dina krav på garantier och hög kvalitet. 

Välkommen att kontakta oss, och berätta vilka behov och önskemål ni har så återkommer vi med en optimal lösning.

Få Gratis Offert Direkt

Vi svarar vanligvis inom 24 timmar, men om du inte kan vänta:
Ring: 08-557 660 58