Kakelsättare Stockholm

Ett Kakel badrum behöver inte vara dyrt! Byggkeramiken har under senare år genomgått en fantastisk utveckling. Ny produktionsteknik har inneburit högre kvalitet och lägre priser. Allt fler väljer kakel och klinkers. Framtidens material, ett Naturmaterial, vackert, lättstädat och otroligt slitstarkt. Det självklara valet för badrum och andra våtutrymmen samt hall- och köksgolv. Att välja byggkeramik är därför en investering, som höjer värdet på ditt hus eller din bostadsrätt. När andra material har tjänat ut, är byggkeramiken fortfarande lika vacker och oförstörd. Vi använder bara branschgodkända fuktsystem/konstruktioner.

Du väljer kakel hos någon av våra leverantörer. Dit kan Du åka och titta. De har alla mycket stort sortiment, bra priser och kunnig personal.

I vårt prisexempel har vi räknat på ett vanligt badrum med ca 3 kvm golvyta, nedrivning av tapeter och mattor, fuktspärr samt kakel och klinkers (kakel för 100:-/kvm samt klinkers för 150:-/kvm), väljer du ett dyrare material betalar du bara mellanskillnaden. Alla priser INKL moms.

VVS – Värmegolv

Vi kan hjälpa till med att att nermontera handfatt, wc-stol, duschblandare, mm. Om du skall montera tillbaka samma porslin, blandare, rör, mm kan vi normalt hjälpa till att återmontera detta till dig. Vi kan också hjälpa till att montera nya skåp, duschväggar, mm. Men om du skall ha nya rör, blandare eller kanske proppat ett element måste du ta in en VVS-firma. Om du vill få inlagt golvvärme måste du också ta kontakt med en behörig elektriker för slutinstallation. Enklast är då att ringa någon firma som ligger nära där du bor om du inte redan har någon kontakt idag.

OFFERT

Du kan få en preliminär offert per telefon, fax eller e-mail om du uppger rummets bredd, djup samt höjd, vad som finns på väggarna idag, om golv och väggar verkar vara sten/betong eller trä/gips, om fallet på golvet verkar bra idag och om du har andra eventuella önskemål. Om du sedan tycker att priset verkar bra, så kommer vi ut och tittar på ditt badrum och du får en riktig offert på arbetet.

VÅR AFFÄRSIDÉ

Att genom specialisering och därigenom stordriftsfördelar kunna utföra kvalitetsarbeten till bästa möjliga pris och att alltid sträva efter att hålla tidsplaner och tider samt att tillhandahålla högsta möjliga service till våra kunder.

Välkommen att ringa oss för vidare information.

Få Gratis Offert Direkt

Vi svarar vanligvis inom 24 timmar, men om du inte kan vänta:
Ring: 08-557 660 58